- Tilaaminen:

Tuotteitani on mahdollista tilata myös koko suomen alueelle, ja parhaiten se onnistuu kun lähetät sähköpostia tähän osoitteeseen:

- Maksutavat ja toimitus:

Kun olet ottanut minuun yhteyttä sähköpostitse, niin sovimme aluksi kaikki tilaukseen liittyvät yksityiskohdat ja ryhdyn valmistamaan tuotetta heti kuin se on mahdollista. Esineen valmistuttua lähetän siitä yleensä valokuvan ja annan samalla yritykseni tilinumeron, johon tuotteen hinta pitää maksaa. Kun huomaan tilisiirron tapahtuneen, niin toimitan lähetyksen välittömästi postilaitoksen tai erikseen sovittaessa myös matkahuollon käsiteltäväksi. (Asiakas maksaa aina myös postimaksun.)

Tilatun tuotteen voi myös noutaa tarvittaessa pajaltani tai sopia nouto jollakin muulla tavalla. (Joka tuotteen mukana saa tarvittaessa myös arvonlisäveroeritellyn kuitin -> alv. 24%). Jos tuote on loppunut varastosta tai tilaustyön valmistamisessa tulee jotain viiveitä, niin pyrin ilmoittamaan siitä aina mahdollisimman pian asiakkaalle.
Pyöritän pajatoiminnan ohella myös pienimuotoista maa- ja metsätaloutta, joten myös se vaikuttaa aikatauluihin jonkun verran. (Esimerkiksi kevät on yleensä aika hyvää aikaa tilaustöille, koska kesän vilkkain myyjäis-sesonkikin alkaa usein vasta juhannuksen tienoilla.)
Tähän tulee myöhemmin ehkä erillinen kuvagalleria varastossa olevista myytävistä tuotteista. (Suurin osa "Tuotekuvia" osion esineistä on vanhoja tilaustöitä ja muita sen kaltaisia esineitä, jotka eivät ole valitettavasti enää myytävänä.)