- Muut palvelut:

Voin tehdä tarvittaessa myös kaikenlaisia kuvitustöitä ja suunnitella esimerkiksi tatuointeja, logoja ja muuta sen tyyppistä. Minulta on julkaistu esimerkiksi pilakuvia Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulun lehdessä ja muuta kuvitusta tiettyjen seurojen omakustannelehdissä etc. Yksi tekemäni "digitaalinen maalaus" pääsi myös Turun Science Fiction Seuran Spin-julkaisun kansikuvaksi 2 / 2006 numeroon.

Tänne tulee myöhemmin esimerkkikuvia noista edellämainituista, mutta teoksiani voi käydä vilkaisemassa jo nytkin esimerkiksi tavallisen kotisivuni lukuisista gallerioista. Art Gallery - Weird Fantasy


Jos joku polttariporukka tai muu 1-5 henkilön pienryhmä on kiinnostunut takomisesta, niin voin järjestää maksua vastaan myös pienimuotoisia iltapäiväkursseja pajallani esimerkiksi kesälauantaisin, jos sillä ajankohdalla ei ole mitään kiireellisiä tilaustöitä kesken.

Minulla on jo melkoinen kokoelma kaikenlaisia vuosien varrella syntyneitä historiallisia teräaseita, ja pari kertaa on ollut muun muassa keskustelua niiden käyttämisestä musiikkivideoiden rekvisiittana. Idea valitettavasti kuitenkin kariutui molemmilla kerroilla, mutta pystyisin kyllä jatkossakin vuokraamaan kokoelmissani olevia aseita ja muuta aiheeseen sopivaa rekvisiittaa erilaisiin elämystapahtumiin, fantasiateemaisiin häihin tai johonkin muuhun vastaavanlaiseen toimintaan.

Olen järjestänyt näyttelyn teräaseistani esimerkiksi jo Simpeleen antiikki- ja keräily kesäpäivillä, Imatran Bullerborg keskiaikatapahtumassa sekä Koitsalahden Tyrniturnajaisissa. (Joka kesä tulee taottua yleensä ainakin pari uutta asetta kokoelmaa varten.)
Pääpaino tietenkin lähiseutujen tapahtumissa, koska esineiden toimittaminen aivan toiselle puolelle suomea olisi varmasti hyvin hankalaa...