Perustuotteet Korut Teräaseet Koriste-esineet

Kunai-veitsiä

Harjoitusvälineitä itämaisten taistelulajien ystäville.

"Katar"

Antiikkipäivien näyttelyä varten tekemäni nykyversio intialaisesta Katar-pistoaseesta.

Lamellinuija

Erästä näyttelyä varten tehty massiivinen lamellinuija. (Aidot historialliset lamellinuijat olivat yleensä paljon kevyempiä ja niissä oli usein puinen varsikin.)

"Voulge"

Vanhan hilparimaisen lyömäaseen moderni rekonstruktio, jonka tein rekvisiitaksi yhteen keskiaikatapahtumaan.

Metsästyskeihäs

Joskus vuosituhannen vaihteessa koristeeksi tekemäni keihäs. Siinä on käytetty paljon myös hitsaamista ja muita moderneja valmistustekniikoita, mutta pyrin tekemään historiallisia asemalleja nykyisin jo mahdollisimman autenttisilla menetelmillä.

Kaksi massiivista sotanuijaa

Löysin romuliikkeestä kerran yhden ison valurautapallon ja pingispallon kokoisia laakerinkuulia. Tein niistä sitten pari tämmöistä nuijaa lähinnä näyttelytarkoituksiin. (Oikeat "aamutähtinuijat" olivat huomattavasti sirompia ja kevyempia kapineita.)

Kaksi viikinkikeihäänkärkeä

Myyntiin tekemiäni koristekeihäänkärkiä. Jatkossa teen näitä ehkä myös jousiteräksestä, jotta keihäällä pystyisi harjoittelemaan vaikka heittämistäkin.

"Bardiche"

Vanhan kyntöauran haljenneesta leikkurikiekosta muotoiltu kirvesmäinen kapine, jonka esikuvana oli samanniminen vanha Keski-Eurooppalainen lyömäase.

"Kusarigama"

Koristeeksi tehty nykyversio ninjojen käyttämästä ketjuaseesta. Aidoissa kusarigamoissa oli hieman eri mallinen terä ja pitempi ketjukin.

"Kau Sin Ke"

Oma versioni tästä itämaisissa taistelulajeissa käytettävästä ketjuaseesta.

Fantasiakirves

Koristeeksi tehty fantasiahenkinen tappara. (Kaksiteräisiä kirveitä on käytetty pääasiassa vain metsureiden keskuudessa ja ne olivat oikeasti harvinainen näky historiallisilla taistelukentillä.)

Käyrätikari

Joskus vuosituhannenvaihteessa syntynyt fantasiatikari. Terä on hiiliterästä ja helat esimerkiksi pronssia ja messinkiä.

[   [   [ - Esineet eivät ole valitettavasti myynnissä, mutta pystyn tekemään jotain yksinkertaisempia malleja tilauksesta! - ]   ]   ]

Perustuotteet Korut Teräaseet Koriste-esineet